• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/labsys/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
Неуронске мреже и системи

Настaва на изборним предметима Катедре


У уторак, 27.2.2024. са почетком у 14.15ч y сали 60 биће одржано прво предавање из изборног предмета Увод у неуронске мреже.

Позивамо студенте и са других изборних предмета Катедре (Увод у фази логику, Теорија система 2, Моделовање финансијских система) да присуствују предавању, пошто ће на предавању бити речи о организацији наставе и раду током следећег семестра.

Неуронске мреже и системи

Одбране семинарских радова - Јул 2021


Одбране семинарских радова из изборних предмета у оквиру Катедре за управљање системима у јулском року одржаће се у петак 09.07.2021. године. На одбрану је потребно понети одштампан рад и припремити презентацију рада.
Замолили бисмо студенте који желе да бране семинарски рад у овом року да се јаве мејлом на zukanovic.milica@gmail.com.

Катедра за управљање системима

Неуронске мреже и системи

Одбране семинарских радова - ОКТОБАР 2020


Одбране семинарских радова из изборних предмета Катедре за управљање системима у oктобарском року одржаће се у петак 18.9.2020. од 12:00 у кабинету 211.

На одбрану је потребно понети одштампан рад и припремити презентацију рада.

Молио бих студенте који желе да бране семинарски рад у овом року да се јаве мејлом на pavle.milosevic@fon.bg.ac.rs како бисмо утврдили тачан распоред полагања.

Катедра за управљање системима

Неуронске мреже и системи

Одбране семинарских радова - ЈУН 2020


Одбране семинарских радова из изборних предмета у оквиру Катедре за управљање системима у јунском року одржаће се у четвртак 2.7.2020. године у сали 210 по распореду из прилога.

Катедра за управљање системима

Неуронске мреже и системи

Одбране семинарских радова


Одбране семинарских радова у јунском испитном року биће организоване у четвртак 2.7.2020. године.

На следећем линку налази се пријава за одбрану:
https://bit.ly/3dCop8s

Молимо све који желе да бране семинарски рад да се пријаве на линку, како би направили распоред одбрана. Уколико семинарски рад има више аутора молимо вас да у једној пријави попуните податке за све ауторе.

Катедра за управљање системима

Неуронске мреже и системи

Наства на изборним предметима Катедре


У уторак, 11.2.2020. са почетком у 14.15ч y сали 111 биће одржано прво предавање из изборног предмета Увод у неуронске мреже.

Позивамо студенте и са других изборних предмета Катедре (Увод у фази логику, Теорија система 2, Моделовање финансијских система) да присуствују предавању, пошто ће на предавању бити речи о организацији наставе и раду током следећег семетра.

Неуронске мреже и системи

Увод у неуронске мреже - јунски испитни рок


Студенти који планирају да полажу испит из предмета Увод у неуронске мреже у јунском испитном року (а нису одбранили семинарски рад) потребно је да се јаве на мејл ivana.dragovic@fon.bg.ac.rs

Неуронске мреже и системи

Термин испита у јулском испитном року


Одбране семинарских радова и упис оцена из изборног предмета Неуронске мреже и системи у јулском испитном року биће одржане у четвртак 13.7.2017. године са почетком у 16ч у учионици 210.

Коначне верзије семинарских радова послати на мејл предметним асистентима/доцентима и професору.

Катедра за управљање системима

Неуронске мреже и системи

Термин испита у јунском испитном року


Одбране семинарских радова из изборног предмета Неуронске мреже и системи у јунском испитном року биће одржане у суботу 1.7.2017. године са почетком у 12ч у учионици 210.

Коначне верзије семинарских радова послати на мејл предметним асистентима и професору.

Катедра за управљање системима

Неуронске мреже и системи

Обавештење у вези са блок наставом из Неуронских мрежа и система


Због апсолвентске екскурзије, предавање и вежбе заказани за понедељак 25.04. се померају за уторак 19.4.2016.
- Вежбе 18-20, рач. сала A106
- Предавања 16-18, сала 103

Катедра за управљање системима

2012. Лабораторија за системе, ФОН